Пиріжки з малиною в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з малиною в духовці - дуже ніжні, смачні, ароматні. Обов'язково кожен сезон я роблю це літнє казкове ласощі. Щасливі діти постійно забігають схопити ще один пиріжок
В наш швидкий століття пиріжки з малиною в духовці я печу з листкового тіста. Швидко і дуже смачно! Тим більше, що тісто листкове завжди є в моєму морозильнику. Отже, щоб приготувати пиріжки з малиною в духовці потрібно:
1. Листкове тісто трохи розморозити.
2. Посипати борошном стіл і розкачати тонкі пласти.
3. Пласт тесту порізати на рівні квадрати приблизно 15 з 15 сантиметрів.
4. Малину перебрати, помити, обсушити.
5. У глибоку тарілку насипати цукрову пудру, в ній обваляти малину.
6. У центр кожного квадрата покласти начинку.
7. Акуратно з'єднати краю, щоб начинка при випічки не виливалася.
8. Випікати пиріжки при температурі 180-200 градусів 17-20 хвилин. Тісто має стати красивого золотистого кольору.
Подавати пиріжки з малиною в духовці можна відразу з насиченим фруктовим або ягідним компотом. Смачного!
- Тісто листкове - 2 штуки (пачки)
- Малина - 700 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
1. Листкове тісто трохи розморозити.
2. Посипати борошном стіл і розкачати тонкі пласти.
3. Пласт тесту порізати на рівні квадрати приблизно 15 з 15 сантиметрів.
4. Малину перебрати, помити, обсушити.
5. У глибоку тарілку насипати цукрову пудру, в ній обваляти малину.
6. У центр кожного квадрата покласти начинку.
7. Акуратно з'єднати краю, щоб начинка при випічки не виливалася.
8. Випікати пиріжки при температурі 180-200 градусів 17-20 хвилин. Тісто має стати красивого золотистого кольору.
Подавати пиріжки з малиною в духовці можна відразу з насиченим фруктовим або ягідним компотом. Смачного!