Пісочні тарталетки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вдале пісочне тісто є основою смачних тарталеток з варенням. Розсипчасте тісто тане в роті, так що неможливо припинити насолоджуватися цієї простої випічкою. Рекомендую!
З радістю ділюся з вами секретом, як приготувати пісочний тарталетки в домашніх умовах. Ви можете надати тарталетки бажану форму, використавши різні силіконові формочки. З начинкою також можна пробувати різні варіанти, додавати варення, фрукти і сухофрукти. Хай щастить!
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 270 грам
- Крохмаль - 30 грам
- Цукор ванільний - 1/2 штуки (пакетика)
- Яйце - 1 штука
- Варення - За смаком

Збиваємо міксером масло кімнатної температури, додаємо цукор. Повторно збиваємо.

Додайте ванільний цукор і яєчний жовток. Збиваємо.

Просіваємо борошно з крохмалем. Замішуємо тісто.

Скачайте тісто в кулю, накрийте плівкою і помістіть в холодильник на 2 годину.

Розділіть тісто на невеликі кульки, кожен кульку розплющуємо і поміщаємо в формочку, надавши форму тарталетки.

Всередину кладемо по чайній ложці варення, а зверху прикрашаємо залишками тіста. Випікаємо в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.

Смачного!