Повітряний хліб в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Практично всі люди купують хліб в магазині, але якщо у вас є мультиварка, його можна готувати в домашніх умовах! Хліб виходить дуже пишним, легким і повітряним!
Перед вами класичний рецепт приготування повітряного хліба в мультиварці. Даний хліб виходить дійсно повітряним і пишним, смачно пахне і зовсім не кришиться. Добре зберігається в хлібниці. Приготуйте домашній хліб і їжте на здоров'я! Гарного вам дня! 
- Борошно - 3 склянки
 - Вода - 1/2 склянки
 - Кефір - 0, 5 склянки
 - Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
 - Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
 - Оцет - 1/4 чайних ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 

В 1/3 склянки теплої води додаємо дріжджі, залишаємо на 10 хвилин.

В окремій ємності змішайте кефір, оцет, розтоплене вершкове масло, насипаємо сіль і цукор. Додаємо дріжджі і 0, 5 склянки води.

Засипте борошно і замішати тісто. Залиште його в теплому місці на 40 хвилин.

Сформуйте з тіста кульку і покладіть в чашу мультиварки, змащену маслом. Готуємо в режимі "випічка" 1 час. Після завершення, готуємо ще 30 хвилин, перевернув хлеб.

Смачного!