Повітряний хліб в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ну що може бути краще власноруч приготованого домашнього хліба? думаю, що такий хліб краще будь-якого магазинного, адже в ньому є частинка вашої любові! Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!
Перед вами класичний рецепт приготування повітряного хліба в духовці. Відразу попереджаю, що доведеться з ним трошечки попариться. Зате в результаті виходить чудовий хлібець домашнього приготування. Гарний, апетитний, повітряний. Гарного дня! 
- Борошно пшеничне - 600 грам
 - Борошно житнє - 100 грам
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Житній солод - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Окріп - 3 Ст. Ложки
 - Дріжджі - 1/4 чайних ложки
 - Вода - 0, 5 L
 

Борошно просіваємо, додаємо сіль, цукор і дріжджі.

Солод заваріть окропом.

Додаємо солод до борошна.

Заливаємо все водою і залишаємо на 10 годин.

Викладаємо тісто на присипаний борошном стіл.

Звертаємо тісто конвертиком.

Додаємо в наш хліб насіння, тим часом прогріваємо духовку.

Кладемо хліб в посуд з товстим дном, в даному випадку каструлю. Запікаємо хліб в розігрітій до 220 градусів духовці, 1-1, 5 годин.

Смачного!