Рис з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний, ароматний рецепт з теплою азіатської країни прилетів прямо сюди, щоб показати вам, як приготувати рис з імбиром. Такий рис виходить неймовірно смачним, візьміть собі на замітку.
Такий рис я часто готую для нас з чоловіком на вечерю. Таке блюдо виходить легким, швидко засвоюється без зайвого дискомфорту, а також вечеря виходить неймовірно смачним і нагадує нам про нашу подорож в азіатські країни. Рекомендую і вам відправитися в кулінарну подорож і приготувати рис з імбиром для вас і ваших близьких.
- Рис відварний - 300 грам
- Імбир - 100 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Цибуля зелена - 20 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка

Подрібніть ножем зелена цибуля.

Дрібно натріть імбир.

Збийте яйце, додайте сіль.

На розігрітій сковороді обсмажте імбир на вершковому маслі протягом 4-5 хвилин.

Надішліть в сковороду відварений рис і перемішайте.

У поглиблення в рисі додайте збиті яйця і перемішайте суміш до однорідності.

Додайте соєвий соус і сіль за смаком, перемішайте, готуйте протягом 3-4 хвилин.

Присипте зеленою цибулею і подавайте до столу.