Рис з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набрид варений рис на гарнір, спробуйте приготувати його за цим рецептом! виходить хрусткий, розсипчастий рис, який обсмажується в Нутовая клярі до рум'яної скоринки.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати рис зі скоринкою. Сорт рису для цього рецепта вибирайте розсипчастий, наприклад, басматі або жасмин. У кляр з нутовой борошна можна додати будь-які спеції на ваш смак, особливо добре підійде часниковий порошок. Готується дуже просто, а виходить ситно і смачно! Ідеально підійде до фрикадельок на вечерю.
- Мал - 100 грам
- Нутовая борошно - 2 Ст. Ложки
- Рідина від консервованого нуту - 6-7 Ст. Ложок (або вода)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Рис добре промийте в холодній воді, потім перекладіть в каструлю. Налийте води стільки, щоб вона покривала рис на 1 см. Доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь на мінімум. Варіть рис під кришкою приблизно 20 хвилин.

Для клярі змішайте рідина від консервованого нуту і нутовую борошно до консистенції рідкої сметани. Приправити сіллю і poperčite.

Влийте Нутовая кляр в каструлю з рисом. Перемішайте.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажуйте рис у великій кількості масла до золотистої скоринки, постійно помішуючи.

Рис з скоринкою готовий, смачного!