Рецепт Рис з скоринкою фото

Рис з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Крупи, Мал
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Якщо вам набрид варений рис на гарнір, спробуйте приготувати його за цим рецептом! виходить хрусткий, розсипчастий рис, який обсмажується в Нутовая клярі до рум'яної скоринки.

Нижче я розповім докладніше, як приготувати рис зі скоринкою. Сорт рису для цього рецепта вибирайте розсипчастий, наприклад, басматі або жасмин. У кляр з нутовой борошна можна додати будь-які спеції на ваш смак, особливо добре підійде часниковий порошок. Готується дуже просто, а виходить ситно і смачно! Ідеально підійде до фрикадельок на вечерю.

  • Мал - 100 грам
  • Нутовая борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рідина від консервованого нуту - 6-7 Ст. Ложок (або вода)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
рис з скоринкою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рис з скоринкою - фото крок 2
Рис добре промийте в холодній воді, потім перекладіть в каструлю. Налийте води стільки, щоб вона покривала рис на 1 см. Доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь на мінімум. Варіть рис під кришкою приблизно 20 хвилин.
рис з скоринкою - фото крок 3
Для клярі змішайте рідина від консервованого нуту і нутовую борошно до консистенції рідкої сметани. Приправити сіллю і poperčite.
рис з скоринкою - фото крок 4
Влийте Нутовая кляр в каструлю з рисом. Перемішайте.
рис з скоринкою - фото крок 5
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажуйте рис у великій кількості масла до золотистої скоринки, постійно помішуючи.
рис з скоринкою - фото крок 6
Рис з скоринкою готовий, смачного!

Схожі рецепти