Ромові маффіни з родзинками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Чудові ароматні маффіни. Поєднання рому і родзинок в солодкої домашньої випічки є класичним і дуже вдалим. Рекомендую прочитати, як приготувати ромові маффіни з родзинками.
Передати аромат і ніжний смак цих маффинов не вийде. Просто спечіть і спробуйте! Мафіни з ромом мають дуже ніжну текстуру і просто тануть у роті. До ароматного кави або теплого какао - то, що треба.
- Борошно пшеничне - 300 грам
 - Цукор коричневий - 150 грам
 - Крем - 100 грам
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Ізюм - 100 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 100 мілілітрів
 - Ром - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Розпушувач - 10 грам
 - Сіль - 1/4 чайних ложки
 

Промийте ізюм і залийте його ромом, залиште на 10 хвилин.

Борошно перемішайте з розпушувачем і сіллю, просійте через сито.

У ємності змішайте яйце, сметану і цукор. Попередньо розм'якшене вершкове масло додайте в яєчно-сметанним масу і збийте все блендером.

Додайте родзинки разом з ромом, все перемішайте, потім всипте борошно з розпушувачем, влийте молоко і вимішайте тісто.

Розкладайте тісто в формочки, попередньо змащені маслом.

Випікайте в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин.