Рожеві панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати своїх дітей неймовірно цікавими панкейк, цей рецепт - для вас! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати рожеві панкейкі, класну випічку для дитячих свят.
Урізноманітнити сніданок можна за допомогою різнокольорових панкейк, тому поділюся з вами рецептом приготування рожевих панкейк! Вони точно порадують ваших дітей своїм кольором, а натуральний барвник зробить такі панкейкі не тільки красивими, але і смачними. Буряк також надає додаткову солодкість такий випічці. Рекомендую подавати панкейкі зі збитими вершками, джемом, варенням або сметаною з цукровою пудрою.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка

1. За допомогою блендера подрібніть буряк до стану пюре і протріть через сито, щоб прибрати занадто великі шматочки.

2. У борошно додайте цукор, сіль, ванільний цукор або ванілін, розпушувач і добре перемішайте. Яйце збийте міксером, додайте до нього молоко, розтоплене вершкове масло і буряк, постійно добре перемішуючи тісто.

3. Потім невеликими порціями додайте борошно. Тісто має вийти досить густим. Випікайте панкейкі на розігрітій сухій сковороді до готовності (до появи пухирців на поверхні).

4. Подавайте панкейкі, полив їх збитою з цукровою пудрою сметаною. Смачного!