Розсольник ленінградський 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Розсольник ленінградський дуже смачний, його можна навіть подавати на святковий стіл. Ароматний, з приємною кислинкою він не залишить нікого байдужим. Рецепт потрапив до мене від сестри, ось він, пробуйте!
Розсольник ленінградський можна зробити більш кислим, додавши лимонний сік або сік солоних огірків. Можна в суп додати дрібно нарізані оливки, вони додадуть аромат і пікантність. Розсольник ленінградський можна варити з м'ясом. М'ясо або курку потрібно порізати на шматочки. Подавати з зеленню. Успіхів і приємного апетиту! 
- М'ясо - 400 грам
 - Перлова крупа - 50 грам
 - Картопля - 5 штук
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Солоний огірок - 3 штуки
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Зелень - За смаком
 - Сіль, перець - За смаком
 - Лавровий лист - 3 штуки
 

Курку залити 2 літрами води. Довести до кипіння, додати перловку і варити на повільному вогні до готовності крупи.

Картоплю порізати і додати в суп.

Нарізані огірки гасити на сковороді з 2 Polovnik Boulogne 10 хвилин.

Цибуля засмажити на олії з морквою, томатною пастою, розведеним бульйоном.

У суп додати піджарку, огірки, спеції. Варити до готовності хвилин п'ять. Подати зі сметаною. Смачного!