Рубані котлети зі свинини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Швидкий і простий варіант класного гарячої страви для всієї родини хочу запропонувати вашій увазі. Я покажу, як приготувати рубані котлети зі свинини, які буквально таять у роті. Запам'ятовуйте!
Це класичний рецепт, крім м'яса тут тільки спеції і цибулю, але при бажанні ви завжди можете доповнити основу зеленню свіжої, часником для пікантності, сиром або навіть морквою, наприклад. Дуже зручно, що не потрібно користуватися ніякої додаткової технікою, та й котлетки виходять дивно смачними! 
- Нежирна свинина - 700 грам
 - Кефір - 1/4 склянки
 - Манна крупа - 3 Ст. Ложки
 - Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
 - Цибулина - 1-2 штук
 - Яйце - 2 штуки
 - Сіль і спеції - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 

1. Наш невеликий і досить простий набір інгредієнтів.

2. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте дуже дрібними кубиками. Подрібніть цибулю.

3. З'єднайте м'ясо з цибулею, додайте кефір для соковитості і вбийте яйця.

4. Додати сіль, поперчіть за смаком, всипте крохмаль і манку. Ретельно перемішайте. Викладайте ложкою масу на сковороду з розігрітим маслом і смажте з двох сторін до рум'яної.

5. Подавайте котлетки до столу з гарніром, овочами або соусом до смаку.
Смачного!
Смачного!