Рулет з яловичини в фользі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рулет з яловичини в фользі - чудове блюдо для святкового столу! Яловичина згортається в рулет і запікається з курагою в духовці. Курага добре поєднується з яловичиною, надаючи приємний смак.
Як зробити рулет з яловичини в фользі в домашніх умовах? Нічого складного! Беремо яловичий ошийок, otbivaem, кладемо в середину курагу і спеції, формуємо рулетик і запікаємо його в духовці. Готове м'ясо підходить для різноманітних святкових заходів, рулет виходить дуже красивим і смачним. Хай щастить! 
- Яловичина - 700 грам(ošeek)
 - Чорнослив - 3/4 склянки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Італійські трави - За смаком
 

Ошийок гарненько відбиваємо і присипаємо спеціями і сіллю.

Викладаємо на відбите м'ясо курагу, звертаємо в рулет.

Краї рулету закріплюємо за допомогою зубочисток. Додатково затягуємо м'ясо ниткою.

Кладемо рулет на лист фольги. Видаляємо зубочистки.

М'ясо солимо і присипаємо спеціями і травами. Щільно загортаємо рулет у фольгу, запікаємо 2 годину, температура 180 градусів. Готовий рулет залишаємо остигати в фользі, потім кладемо в холодильник.

Видаляємо нитки, нарізаємо і подаємо на стіл. Смачного!