Салат до свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам легкий салат, ідеально підходить до жирного шматочку свинини. Він - овочевий, швидко засвоюється організмом, корисний.
Такий салат до свинини - корисний. Ви можете подати м'ясо тільки з салатом, іншого гарніру і не буде потрібно. В його основі - буряк. Пропоную відразу купити відварну буряк або зварити її напередодні. Гарного дня!
- Буряк відварена - 500 грам
- Горіхи волоські - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Гірчиця французька - 1/2-1 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет столовий - 1/2-1 Ст. Ложки (винний, яблучний, рисовий)
- Зелень - За смаком

1. Приготуємо продукти. Відварюємо буряк. Чистим чеснок.

2. Горіхи товчемо максимально дрібно.

3. Буряк очищаємо від шкірки. Трьом на крупній тертці, краще квадратної.

4. Буряк солимо, додаємо перець чорний мелений, часник, пропущений через прес. Перемішуємо.

5. Готуємо заправку салату. В олію соняшникову додаємо гірчицю, оцет. Змішуємо.

6. Поливаємо салат заправкою.

7. Додаємо горіхи.

8. Перемішуємо. Салат готовий. Можна додати свіжої зелені. Подавати свіжоприготовленим. Смачного!