Салат «Фігаро»
(покроковий рецепт з фото)
Перед Вами рецепт смачного і корисного салату «Фігаро». Салат можна зробити на обід або вечерю. Подають його лише в теплому вигляді, можна з гарніром або без. Пригощайтеся, сподіваюся вам сподобається!
Готується салат із заправкою на основі оливкової олії на сковороді. Ви можете підготуватися до приготування заздалегідь, якщо відваріть буряк, тоді і часу на приготування піде набагато менше. Подають салат з м'яким сиром, але можна використовувати "фету" або "бринзу" .
- Часник - 2 зубчики
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Буряк - 2 штуки (маленькі)
- Фета - 1/3 склянки
- Маринований халапеньйо - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Грецькі горіхи - За смаком
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Очистіть дві маленькі буряка, потім вимийте і наріжте невеликими шматочками.
2
Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть буряк і посипте сіллю, потім накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні до м'якості (при необхідності можете влити трохи води).
3
Цибулю і часник очистіть. Часник подрібніть, цибулю наріжте кільцями.
4
Проколіть буряк і спробуйте її на готовність, якщо вона м'яка, то додайте подрібнений часник, половину сиру, винний оцет, мідь, перець, цибуля.
5
Перемішайте і готуйте близько 10 хвилин, потім вимкніть вогонь і залиште на кілька хвилин під закритою кришкою, додайте подрібнені горіхи, листя базиліка, приправити сіллю.
6
Викладіть салат на тарілку, прикрасьте сиром "фета" і подавайте теплим до столу.
7
Смачного!