Салат «луг» («Козел в городі») 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви не знаєте, як приготувати салат "поляна", обов'язково подивіться цей рецепт. Цікава і оригінальна подача, смачне поєднання інгредієнтів ... А ще це ситно і смачно!
Існує багато салатів, які подаються на стіл у вигляді окремих інгредієнтів, і цей - не виняток. Принадність таких страв полягає в тому, що гості і рідні можуть взяти сподобалися інгредієнти і скласти власний салат, так він точно сподобається кожному. Ви можете брати інші інгредієнти. Головне, щоб вони добре поєднувалися один з одним. Грінки найкраще підсушити в духовці, а в якості заправки візьміть майонез, соєвий соус і гірчицю.
- Шинка - 150 грам
 - Морква - 150 грам (корейською мовою)
 - Оливки чорні - 1 штука (банку)
 - Кукурудза - 1 штука (банку)
 - Горошок - 1 штука (банку)
 - Квасоля біла - 1 штука (банку)
 - Кнопка - 7 штук (скибочку)
 - Майонез - 4-5 Ст. Ложок
 - Гірчичний - 1 Ст. Ложка
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 

1. Скибочки батона розріжте на квадратні або довгасті шматочки і викладіть на деко. За допомогою пензлика злегка змастіть їх рослинною олією.

2. Надішліть шматочки батона в розігріту до 150-160 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб вони добре підсушити. Шинку наріжте тонкими смужками. Викладіть інгредієнти в вигляді семи пелюсток квітки.

3. Викладайте інгредієнти, враховуючи їх контрастність: морква, горошок, шинку, кукурудзу, сухарики, оливки, білу квасолю. Приготуйте заправку: майонез змішайте ложкою з соєвим соусом.

4. Додайте гірчицю (можна взяти діжонську), перемішайте і викладіть по центру салату. Смачного!