Салат «ніжність» з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салати з майонезній заправкою увійшли в повсякденне кухню багатьох країн. Більшість з них готуються просто. А інгредієнти можна вибрати на ваш смак. Головне, щоб вони добре поєднувалися.
Тому для своєї родини я маю на увазі кілька перевірених варіантів, які точно сподобаються багатьом. Наприклад, я хочу вам розповісти, як приготувати салат "ніжність" з куркою і чорносливом. Ситне блюдо ми будемо збирати шарами, щоб воно виглядало ефектно. А прикрасити його можна за своїм бажанням. В даному випадку майонез замінений на сметану.
- Куряча грудка - 300 грам
 - Чорнослив - 150 грам
 - Волоський горіх - 100 грам
 - Твердий сир - 100 грам
 - Крем - 150 грам
 - Огірок - 2 штуки
 - Яйце - 4 штуки
 - Петрушка - 1 пучок
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль - За смаком
 

Яйця відварити круто. Мартенс відділи Желтков. Натріть їх в окремі тарілки.

Огірки наріжте дрібними кубиками.

Чорнослив замочити в окропі на 15-20 хвилин. Потім його подрібніть.

Дрібно наріжте промиту петрушку. Часник пропустіть через прес.

Курку відварити до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть її, і нарвіть на волокна.

Подрібніть горішки, натріть сир на дрібній тертці.

Тепер зберіть салат. У салатницю першим шаром укладіть курку.

Потім викладіть шар петрушки з часником.

Далі змастіть інгредієнти сметаною, а зверху розподіліть чорнослив.

Зверху насипте горіхи і знову змастіть все сметаною.

Потім - шар жовтків і огірків.

Змастіть шар сметаною, а зверху насипте білки і ще раз намажте сметану.

Прикрасьте салат сиром, горіхами і зеленню. Смачного!