Салат «Ульотний» з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салатик. Побалуйте себя, улюблених.
Для приготування цього салату знадобляться варені яйця, варена або смажена печінка, а також морква по-корейськи. Залишиться лише все нарізати і заправити майонезом. Смачного!
- Печінка куряча відварна - 500 грам
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Яйця курячі відварні - 4 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - За смаком

Зелену цибулю нарізати дрібненько.

Курячі яйця очистити і нарізати дрібно.

Відварну печінку нарізати дрібно.

Морквину по-корейськи витягти з маринаду. Додати в салат.

Салат заправити сіллю, перцем і майонезом. Перемішати. Подати до столу.