Салат з моркoві
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат з моркви швидко і просто? Зараз ви це дізнаєтеся! Такий легкий салат відмінно підійде в якості корисного перекусу і зарядить вас енергією. Загалом, відмінний салатик!
Такий салат можна використовувати як гарнір до м'яса або птиці. Обсмажені насіння кунжуту надають йому неповторний пікантний присмак. При цьому вони містять корисні жири, а також величезна кількість мікроелементів і вітамінів. Тому салат з моркви з кунжутом не тільки смачний, але і дуже корисний.
- Морква - 6 штук (приблизно 300-350 грам)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Мед - 2 чайних ложки (бажано рідкий)
- Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Натріть на дрібній тертці моркву.
2
Обсмажте кунжут на сковороді без масла (3 хвилини). Остудіть.
3
Дуже дрібно наріжте часник (або видавіть його через Часничниці в окрему миску). Туди ж додайте оливкову олію, гірчицю, мідь, оцет, приправити сіллю, поперчіть і ретельно збийте.
4
Додайте заправку і обсмажений кунжут в морква, перемішайте. Легкий весняний салат готовий!