Салат з моркви по-корейськи з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яскравий, смачний і апетитний салат, який готується дуже швидко і так само швидко з'їдається. Інгредієнти прості, але в поєднанні дають разюче смачний результат. Ви залишитеся задоволені.
Вам набридли традиційні салати і хочеться чогось нового? Скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте салат з моркви по-корейськи з куркою. У цьому салаті дуже вдале поєднання інгредієнтів, блюдо виходить приємним, свіжим і яскравим. Він прикрасить собою ваш святковий стіл. І, що досить важливо, готується цей салат дуже швидко.
- Морква по-корейськи - 300 грам
 - Куряче філе копчене - 300 грам
 - Пекінська капуста - 300 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Майонез - 150-200 грам
 - Сухарики - 30 грам
 

Листя пекінської капусти нарізаємо тонкими смужками.

Викладаємо капусту в миску, потім додаємо до неї морква по-корейськи.

Копчене куряче філе теж нарізаємо смужками і відправляємо до решти інгредієнтів.

Додаємо пропущений через чеснокодавку часник і майонез.

І все разом перемішуємо.

На дно салатник красиво викладаємо листя пекінської капусти, а на них викладемо салат.

Перед подачею на стіл посипаємо салат сухариками.