Салат з печінкою і кукурудзою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви любите прості салатики, обов'язково рекомендую придивитися до цього рецепту. Невеликий набір інгредієнтів, насичений смак і ніякого майонезу. Запам'ятовуйте!
На мій погляд, цей салат ідеальний тим, що не вимагає ніякої заправки. Смажений цибулька і морква по-корейськи відмінно поєднуються з печінкою і кукурудзою. До речі, основою може бути не тільки куряча печінка, але і свиняча або яловича.
- Печінка куряча - 500 грам
 - Кукурудза - 150 грам (консервована)
 - Морква по-корейськи - 100 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Печінка промийте і відправте в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння. Підсолити за смаком і варіть близько 12-15 хвилин до м'якості.

Очистіть і подрібніть цибулю, надішліть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до прозорості.

Тим часом в глибокий салатник відправте морква по-корейськи, попередньо трохи подрібнивши її.

Додайте консервовану кукурудзу, обсушену від маринаду.

Зніміть печінку з вогню, обсушити і остудіть.

Наріжте соломкою і викладіть в салатник.

Додайте обсмажену цибулю.

Посоліть і поперчіть за смаком.

Все як слід перемішайте.

Салат готовий. Смачного!