Салат з рисом і кукурудзою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Досить ситний салатик для перекусу. Варіація на тему салату з крабовими паличками. Готується легко і швидко. Додайте ще кілька своїх штрихів - інгредієнтів, і салатик стане святковим
Легкий і ситний салатик з мінімуму інгредієнтів. Смачний, навіть без майонезу Приготував я його чисто випадково - з того набору продуктів, який був в наявності. З тих пір іноді роблю його спеціально. До святкового столу салатик не годиться - по-моєму занадто простий, а для вечері або перекусу - саме те. Ну а до свята додайте тих інгредієнтів, які вам до смаку і які зроблять салат більш ошатним. Поділюся і з вами рецептом, як приготувати салат з рисом і кукурудзою.
- Кукурудза консервована - 200 грам
 - Мал - 0, 5 склянки (відварений)
 - Яйце - 2 штуки (варене)
 - Креветки - 150 грам (варені)
 - Маслини - 75 грам
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
 - Зелень кропу, петрушки - 20 грам
 - Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 

Відваримо рис. Я варю рис для салату у великій кількості води, а потім просто промиваю рис.

Відваримо, ostudim і очищення яєць. Потім наріжемо невеликими кубиками.

Креветки у мене були вже очищені і відварені. Якщо у вас вони охолоджені і сирі - відваріть їх в злегка підсоленій воді хвилини 3-4. В миску, в якій будемо робити салат, викладаємо кукурудзу, креветки і нарізані яйця.

Додаємо відварений і остиглий рис. Солимо, посипаємо перцем.

Додаємо маслини - цілком або нарізані. Поливаємо олією і лимонним соком. Перемішуємо. Перед подачею посипаємо дрібно нарубаної зеленню.