Салат з в'яленим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Салат простий у приготуванні, але дуже смачний, можна подати до свята або прикрасити звичайний обід. В'ялене м'ясо чудово поєднується з різноманітною зеленню і овочами, спробуйте.
В даному рецепті салат фрізе і рукола, але ви можете використовувати будь-який мікс зелені, наприклад: шпинат, листя салату, базилік або айсберг. Бальзамічний оцет краще вибрати витриманий, а оливкове масло холодного віджиму.
- В'ялене м'ясо - 50 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Рукола - 1 пучок
- Болгарський перець - 1 частина
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Бальзамічний кусус - За смаком

Підготуємо інгредієнти.

Зелень промиваємо і просушуємо. Листя салату поділяємо на шматочки. Салат і рукколу перемішуємо і викладаємо на блюдо.

Додаємо тонко нарізане в'ялене м'ясо.

Ріжемо тонкими часточками болгарський перець і додаємо в салат.

Поливаємо салат оливковою олією і бальзамічним оцтом. Посипаємо чорним перцем і подаємо до столу. Смачного!