Сардельки в тісті смажені 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінний рецепт для перекусу. Блюдо зовсім не хитра, але знайдіть того, хто від нього відязикаться. І дорослі, і діти дуже люблять сардельки в тісті смажені і часто просять приготувати їх ще і ще.
Я би сказала, що мій рецепт, як приготувати сардельки в тісті смажені, нагадує готування пиріжків. Що, так і є! Приготуємо правильне тісто, додамо до нього начинку - і виходить дуже смачне і просто блюдо. Такі сардельки в тісті смажені можна взяти з собою в дорогу або на роботу.
- Борошно - 1 кілограм
 - Молоко - 720 грам
 - Дріжджі сухі - 11 грам
 - Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Сіль - 1, 5 чайних ложки
 - Sardel'ki - 12 штук
 

На самому початку зробимо тісто. Кращим для нас буде дріжджове на молоці і без яєць. Просійте борошно, всипте в неї дріжджі. Трохи нагрійте молоко. Розчиніть в ньому цукор з сіллю. Змішайте суху і молочну суміші.

Добре замісити тісто. Майже в самому кінці влийте 1 ст. Ложку рослинної олії, продовжуйте заважати. Тісто має перестати липнути до рук. Потім накрийте його плівкою. Приберіть в тепле місце приблизно на 3 годину, щоб воно піднялося.

Через цей час розкачайте тісто, розріжте його на шматочки і форми необхідного розміру. Сардельки розрізати подовжньо і викладіть в тестові коржі, ретельно закріплюйте тісто по краях.

Залишилося тільки все підсмажити. У розігрітій сковороді з рослинним маслом готуйте сардельки в тісті смажені до золотої скоринки. Наш перекус готовий!