Рецепт Сендвіч домашній фото

Сендвіч домашній
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На природу, На сніданок
Бутерброди

Для тих, хто шукає нові рецепти перекусів, показую варіант, як приготувати сендвіч домашній. Це вегетаріанський варіант, який можна доповнити і м'ясними продуктами за бажанням.

Я люблю готувати такі гарячі бутерброди вранці. Причому начинку іноді я заготовлював з вечора. Тоді вранці мені залишається лише зібрати і запекти бутерброди. Дуже зручно і швидко перед роботою. Крім того, якщо замотати бутерброди в фольгу, можна взяти їх з собою для перекусу.

  • Кнопка - 8 скибочок
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець, koriandr - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 120 грам
  • Зелень - За смаком
сендвіч домашній - фото крок 1
Наріжте дрібно все овочі та зелень, морква можна натерти. Я беру консервовану кукурудзу.
сендвіч домашній - фото крок 2
Додайте до овочів спеції і натертий сир.
сендвіч домашній - фото крок 3
Кожен шматочок хліба змастіть маслом і викладіть начинку на 4 шматочка хліба.
сендвіч домашній - фото крок 4
Розігрійте Бутербродниці, накрийте начинку другим шматочком хліба і запечіть приблизно хвилину-півтори.
сендвіч домашній - фото крок 5
Їжте бутерброди гарячими!

Схожі рецепти