Сендвіч з грушею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся рецептом незвичайного сендвіча, який можна приготувати на сніданок або взяти в якості обіднього перекусу. У ньому дуже гармонійно поєднується хрусткий тост, м'який сир і солодка груша.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати сендвіч з грушею. Грушу вибирайте не дуже солодких сортів. За бажанням в сендвіч можна додати руколу. Готується сендвіч просто і швидко, а виходить незвичайно і дуже смачно. Рекомендую спробувати! 
- Груша - 1 штука
 - Хліб - 4 штуки (скибочки)
 - Сир - 70-80 грам
 - Вершкове масло - 40-50 грам
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Грушу помийте, видаліть серцевину, наріжте часточками. Сир наріжте скибочками.

Змастіть хліб вершковим маслом. Зверху викладіть сир і скибочки груші.

Накрийте хліб другою половиною. Обсмажте сендвічі на грилі або сковороді, поки сир не розплавиться. Приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Смачного!