Шоти з бекону
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і оригінальний перекус - "рахунки" з бекону! Загляньте в мій рецепт, я розповім, як швидко і смачно приготувати шоти з бекону з макаронами і сиром. Дивіться!
Кількість продуктів розраховане на 12 трубочок, так як у мене їх всього 4, я пекла в три заходи. Вийшло 3 невеликі порції. Ідеальний варіант макаронних виробів - дрібні ріжки з твердих сортів пшениці, вони маленькі і легко заповнюють шоти з бекону. Пробуйте!
- Бекон - 24 штук
- Макарони - 1, 5 склянки
- Сир тертий - 1 Склянка(0, 5 ст в макарони, 0, 5 ст для запікання)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте продукти, 12 формочок. Їх можна зробити з великих макаронів (каннеллони), обернувши їх фольгою. Можна використовувати металеві "для круасанів" .

На кожну трубочку піде по 2 шматочки бекону. Один потрібно розрізати по половинки, другий залишити цілим. Покладіть шматочок бекону як на фото, щоб зробити денце.

Тепер оберніть другою половинкою бекону трубочку і ще цілим шматком бекону.

Покладіть трубочки з бекону на пергамент і запікайте при 180-200 градусах хвилин 20.

Відваріть макарони в солоній воді. Заправте вершковим маслом або смальцем.

Покладіть в гарячі макарони половину склянки сиру і перемішайте, сир повинен розплавиться.

Зніміть готові шоти з бекону з металевих трубочок.

Отримані стаканчики наповніть макаронами.

Зверху покладіть по щедрою гірці сиру. Надішліть в духовку на 10 хвилин, температура 200 градусів.

Шоти з бекону готові! Подавайте з зеленню і улюбленими овочами і соусами.