Сирна запіканка за маминим рецептом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирну запіканку, яку готували наші мами, ми пам'ятаємо і любимо. Пропоную вам рецепт цього десерту в нашій родині. Просто, смачно і недорого!
Я часто користуюся маминої зошитом з кулінарними рецептами, незважаючи на велику кількість кулінарних сайтів в інтернеті і книг з кулінарії. Рецепт цієї запіканки з цього зошита. Він досить простий у виконанні. Десерт виходить ніжним, пишним, смачним. Така запіканка корисна дорослим і дітям. Жирність сиру і сметани вибирайте самі. Я зупинилася на усередненому варіанті: сир 4-5%, крем 15% жирності.
- Сир - 500 грам
 - Куряче яйце - 1-2 штук
 - Манна крупа - 3 Ст. Ложки
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Цукор - 3-4 Ст. Ложок
 - Сіль - 0, 25 чайних ложки
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 

Підготуйте інгредієнти для приготування сирної запіканки.

Сир викладіть в миску.

Додайте одне велике або два невеликих яйця.

Викладіть сметану. Всипте сіль, цукор і ванільний цукор.

Збийте блендером сир, яйце, сметану, сіль, цукор і ванільний цукор до консистенції крему.

Додайте манну крупу.

І знову добре перемішайте.

Форму для запікання змастіть маслом і викладіть сирну масу.

Готуйте запіканку в духовці при температурі 175-180 градусів 40-45 хвилин.

Готову сирну запіканку трохи охолодіть, наріжте і подавайте до столу.