Сирно-желейний торт без випічки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні я розповім, як приготувати сирно-желейний торт без випічки. Це прекрасний рецепт для всіх, кому лінь або ніколи стояти у духовки. Тортик робиться швидко, а смак у нього - просто чудо!
Сирні торти дуже добре сприймаються гостями. Вони мають легку структуру і не вважаються дуже калорійними. Це прекрасна можливість поласувати солоденьким без особливої шкоди для фігури. До того ж, тут немає ніякого замісу тіста і випічки коржів. Вдалою готування! 
- Вівсяне печиво - 500 грам
 - Вершкове масло - 180 грам
 - Сир - 500 грам
 - Ягоди малини і смородини - 300 грам
 - Ванільний цукор - 10 грам
 - Цукровий пісок - 125 грам
 - Крем - 200 грам
 - Желатин - 25 грам
 - Пачка желе - 1 штука
 

Желатин заливаємо холодною водою. Ми залишаємо набухати на 20 хвилин. Поки маса набухає, сир збиваємо з цукром і ягодами в блендері. Желатин розтоплюємо до повного розчинення. Після змішуємо його з сирною масою.

Печиво подрібнюємо в крихту, додаємо в нього вершкове масло. Перемішуємо і викладаємо в формочку, змащену маслом.

Виливаємо сирну масу на шар з печива. Зверху прикрашаємо тортик ягодами. Заливаємо шаром з готового желе, розведеного за інструкцією. Відправляємо тортик в холодильник на пару годин.

Тортик готовий до вживання! Подаємо до чаю або кави. Такому частування будуть раді всі гості. Смачного!