Ситний салат
(покроковий рецепт з фото)
Ситно! швидко! смачно!
Кількість порцій: 2
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Листя кульбаби - 40 грам
- Огірок - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Гірчиця французька - 1 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

Збираємо молоде листя кульбаби. Промиваємо під проточною водою і на пів години залишаємо в прохолодній, трохи підсоленій воді, щоб прибрати наявну гіркоту.

Відварену картоплю нарізаємо кружальцями і викладаємо на тарілку. Додаємо за смаком сіль.

Зверху викладаємо підготовлені листя кульбаб.

Зверху викладаємо нарізані курячі яйця.

Невеликими шматочками нарізаємо відварену курячу грудку.

Гірчицю змішуємо з маслом і соєвим соусом. Перемішуємо.

Зверху викладаємо натертий на великий ніж огірок і заправляємо соусом.

Ситний салат готовий. Подаємо на стіл. Смачного.