Соус «кимчи»
(покроковий рецепт з фото)
Складно уявити собі будь-яке азіатське блюдо без соусу, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати соус "кимчи" . Гостро-пряний соус підійде для будь-якого м'яса, суші, а також манду.
Такий соус необов'язково використовувати для азіатських блюд, він також підійде для маринадів до м'яса або курки, а також їм можна заправити капустяний салат.
Соус готується легко і швидко, а всі інгредієнти продаються в звичайному супермаркеті, тому цей рецепт не викличе у вас складнощі.
Також є варіації цього соусу з яблуками і мандаринами, так що пробуйте і експериментуйте.
Смачного!
- Корінь імбиру - 5 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мелений червоний гострий перець - 1 Ст. Ложка
1
Корінь імбиру почистіть і дрібно наріжте.
2
Часник дрібно порубати.
3
Всі інгредієнти змішайте в блендері до однорідності.
4
Перекладіть в банку і приберіть в холодильник.