Стейки з індички з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне другий при мінімальному зусиллі. М'ясо індички виходить дуже ніжним, а овочі з вершковим смаком. Пригощайтеся!
Це повноцінне друга страва, до якого в принципі більше нічого додавати не треба. Якщо не любите індичку, то замініть її на качку або курку. Та й овочі можна підібрати на свій смак, щось виключивши або додавши. Тільки врахуйте при цьому різницю в приготуванні. Йогурт можна замінити на жирний кефір, ряжанку або натуральну сметану. Смачного!
- Індичка - 4 штуки (стейки)
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Йогурт - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Наріжте баклажани кубиком, залийте водою, посоліть і залиште на п'ятнадцять хвилин. Потім злийте воду і промийте.

Розігрійте сковороду, влийте масло. Викладіть стейки, обсмажте з двох сторін і відправте в форму для запікання.

Наріжте овочі.

Змішайте йогурт, воду і томатну пасту. Додайте овочі, посоліть і перемішайте.

Покладіть овочі поверх стейків і накрийте фольгою.

Запікайте в розігрітій духовці при 180 градусах протягом однієї години, до готовності.

Подавайте відразу.

Смачного!