Суп-пюре з копченою куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Незвичайний вид супу. Дуже приємний на смак. М'ясо курки всього лише відтіняє ніжну консистенцію і надає пікантний смак.
Овочі наріжте кубиками, картопля ставте варитися. Цибуля, морква і кабачок обсмажте. З'єднайте в каструлі всі інгредієнти, заправте. Готовий суп пюріруйте блендером.
- Картопля - 6 штук
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Кабачок - 1 штука
 - Рослинна олія - 50 мілілітрів
 - Вода - 2 L
 - Сіль, перець, спеції - За смаком
 - Курка копчена - 400 грам
 

Моркву і цибулю очищуємо і нарізаємо звичним способом для супу. Морква можна натерти на тертці.

Картоплю очистити і нарізати кубиком. Складіть картоплю в каструлю і залийте окропом. Поставте варитися.

На рослинному маслі обсмажити цибулю, після, додайте моркву, очищений від шкірки кабачок. Гасіть все разом 10 хвилин.

М'ясо птиці зрізати з кістки. Нарізати невеликими шматочками. У мене курка копчена. Я використовую два види м'яса (філейне і м'ясо з ноги).

Овочеву зажарку і 50% м'яса додайте в киплячий картопляний відвар. Додайте відразу спеції (без солі). Дайте продуктам розваритися в супі. Бульйон наповниться ароматами.

Готовий суп посолити. Перевірити на спеції і, за потреби, їх додати. Занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідної консистенції і тільки після цього додайте в суп куряче м'ясо. Розлийте суп по мисках і подайте до столу. Зелень за бажанням.
Такий суп добре подавати з часниковими грінками.
Такий суп добре подавати з часниковими грінками.