Суп з грибними фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найулюбленіших перших страв - це суп, а якщо ще й з фрикадельками… Щоб якось його урізноманітнити, пропоную додати в фарш для фрикадельок гриби. Виходить дуже смачно!
Суп виходить дуже ароматним, завдяки грибам. До речі, гриби можна брати будь-які, наприклад, belиe або лисиці. Також в суп можна додати трохи свіжої капусти, томати або солодкий перець - все на ваш розсуд, мені більше подобається класика, але з грибочками Подавайте суп зі сметаною і хлібом, запевняю, байдужих не залишиться.
- Фарш - 200 грам
- Мал - 30 грам
- Печериці - 100 грам
- Яйце - 1 штук
- Вода - 1, 5 L
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Кріп - 1 Пучков

Насамперед займемося приготуванням фрикадельок. Печериці дрібно наріжте.

Рис відварити, з'єднайте з грибами і фаршем. Додайте яйце і спеції. Перемішайте.

З приготованого фаршу сформуйте фрикадельки.

Опустіть їх в киплячу воду.

Додайте нарізану картоплю.

Окремо на рослинній олії обсмажте цибулю і моркву.

Додайте обсмажування в суп і проваріть все разом хвилин 15. В самому кінці додайте нарізаний кріп і зніміть суп з вогню.

Дайте супу трохи настоятися і подавайте до столу. Смачного!