Рецепт Суп з рисовою локшиною фото

Суп з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Локшина
Низькокалорійні
На обід
Супи

Швидкий і легкий рецепт, як приготувати суп з рисовою локшиною. Відмінний варіант, коли хочеться смачного, легкого і ситного першого страви або потрібен обід для всієї родини, а часу зовсім мало.

Рисова локшина набагато цікавіше звичної нам, вона не розварюється і не набухає. З її допомогою можна приготує блюдо і залишити його в холодильнику на 2 дня, а коли дістанете і розігрієте, воно буде як тільки що приготоване. Для такого супу м'ясо потрібно нарізати дуже тонкими смужками, завдяки чому воно звариться за лічені хвилини.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Вода - 1, 5-2 L
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Локшина рисова - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
суп з рисовою локшиною - фото крок 1
1. У каструлю наливаємо воду, насипаємо запашний і чорний перець горошком, кладемо лавровий лист, солимо і доводимо її до кипіння. Філе миємо й нарізаємо тонкими смужками, можна використовувати будь-яке інше м'ясо, головне це нарізка.
суп з рисовою локшиною - фото крок 2
2. Картоплю миємо й нарізаємо кубиком, морква чистимо і моєму, нарізаємо тонкими кільцями.
суп з рисовою локшиною - фото крок 3
3. У кипляче каструлю кладемо очищену цибулину і тонко нарізане м'ясо, варимо 3-5 хвилин на сильному вогні і виймаємо, також дістаємо перець і лавровий лист. Зменшуємо вогонь до мінімуму і кладемо м'ясо назад, а також відправляємо картоплю і моркву.
суп з рисовою локшиною - фото крок 4
4. Варимо до готовності всіх овочів, потім кладемо рисову локшину і доводимо до смаку спеціями, моєму і рубаємо зелень, додаємо її в каструлю. Смачного!

Схожі рецепти