Суп з рисовою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і легкий рецепт, як приготувати суп з рисовою локшиною. Відмінний варіант, коли хочеться смачного, легкого і ситного першого страви або потрібен обід для всієї родини, а часу зовсім мало.
Рисова локшина набагато цікавіше звичної нам, вона не розварюється і не набухає. З її допомогою можна приготує блюдо і залишити його в холодильнику на 2 дня, а коли дістанете і розігрієте, воно буде як тільки що приготоване. Для такого супу м'ясо потрібно нарізати дуже тонкими смужками, завдяки чому воно звариться за лічені хвилини.
- Куряче філе - 200 грам
- Вода - 1, 5-2 L
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Картопля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Локшина рисова - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - За смаком

1. У каструлю наливаємо воду, насипаємо запашний і чорний перець горошком, кладемо лавровий лист, солимо і доводимо її до кипіння. Філе миємо й нарізаємо тонкими смужками, можна використовувати будь-яке інше м'ясо, головне це нарізка.

2. Картоплю миємо й нарізаємо кубиком, морква чистимо і моєму, нарізаємо тонкими кільцями.

3. У кипляче каструлю кладемо очищену цибулину і тонко нарізане м'ясо, варимо 3-5 хвилин на сильному вогні і виймаємо, також дістаємо перець і лавровий лист. Зменшуємо вогонь до мінімуму і кладемо м'ясо назад, а також відправляємо картоплю і моркву.

4. Варимо до готовності всіх овочів, потім кладемо рисову локшину і доводимо до смаку спеціями, моєму і рубаємо зелень, додаємо її в каструлю. Смачного!