Тальятелле з «песто» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
"песто" для мене зараз - улюблений соус для пасти, він навіть обігнав томатний. Ще смачніше він стає, коли його робиш сам зі свіжих інгредієнтів. Повірте, це буде бездоганно. Просто спробуйте!
Але тут буде особливість, адже в класичному варіанті основою соусу є базилік, а тут - часник. І не звичайний, а дикий, він же - цибуля. Тому колір і свіжість залишаться тими ж, а смак буде інший. Стало цікаво? тоді подивіться, як приготувати тальятелле з "песто" . Вишукана паста з яскравим соусом.
- Паста "тальятелле" - 400 грам
 - Дикий часник - 100 грам
 - Кешью - 30 грам
 - Насіння соняшника - 30 грам
 - Пармезан - 70 грам(50 г - в соус, інше для подачі)
 - Оливкова олія - 100 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

1. На сухій сковороді обсмажте протягом пари хвилин горіхи і насіннячка до сухого стану.

2. Зробіть соус. У блендері подрібніть горіхи, часник, насіння, сир, олія, сіль і перець.

3. В цей же час відваріть в киплячій воді макаронні вироби за інструкцією на упаковці.

4. Подавайте пасту, перемішавши її з соусом. Зверху посипати сиром. Смачного!