Тартар з лосося по-азійському 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тим, хто любить східну кухню, рекомендую приготувати соковитий і апетитний тартар з лосося. Блюдо виходить ніжним на смак і гармонійно збалансованим. Головне - вибрати якісне філе лосося.
Яскравий і барвистий тартар з лосося можна спробувати в ресторані, але куди смачніше вийде блюдо, приготоване власноруч! При цьому ви точно будете знати ступінь свіжості всіх інгредієнтів, адже їх можна придбати в будь-якому супермаркеті. Обов'язково давайте тартар 15-20 хвилин для просочення на холоді! 
- Філе лосося - 150 грам
 - Цибуля зелена - 1-2 штук (стебла)
 - Авокадо - 1 штука
 - Петрушка - 3-4 штук (або кінза, гілочки)
 - Соєвий соус - 30 мілілітрів
 - Масло рослинне - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Сік лимонний - 1 Чайна ложка
 - Корінь імбиру - 5-10 грам
 

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Філе лосося промийте у воді, ретельно видаліть кісточки, якщо раптом такі присутні, наріжте філе дрібними кубиками.

Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку і очистіть від шкірки, промийте у воді. Наріжте дрібними кубиками. Промийте зелену цибулю і кинзу або петрушку, подрібніть і додайте в ємність.

Очистіть від шкірки шматочок імбиру, натріть його на тертці з дрібними отворами. Додайте в ємність разом з соєвим соусом, лимонним соком, рослинним маслом і сіллю. Поперчіть за бажанням. Акуратно все перемішайте і помістіть на холод приблизно на 20 хвилин.

Після цього викладіть тартар з лосося в кулінарне кільце або квадрат на тарілку. Кільце витягніть, блюдо подайте до столу.