Торт «Барбоскіни»
(покроковий рецепт з фото)
Торт приготований за мотивами дитячого мультфільму "барбоскіни" . Вашій дитині тортик точно сподобається! Ніжний крем добре поєднується з смачним бісквітом і просто тане в роті. Виглядає торт чудово!
До вашої уваги класичний рецепт приготування торта "барбоскіни" . Звичайно ж ви можете купити або заязикати торт в будь-який кондитерської, але наскільки ж приємно приготувати таку красу самостійно. Особливо доведеться попариться з прикрасою з мастики (у мене фігурки покупні). Вдалого приготування!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 170 грам(+ 4 ст.Л. В бісквіт)
- Борошно - 200 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Крем - 200 грам
- Банан - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Мастика - 1 За смаком (для прикраси)
- Харчовий барвник - 1 За смаком (для прикраси)

У миску вбиваємо яйця.

Засипаємо цукор і ванільний цукор.

Збиваємо міксером 7-8 хвилин. Обсяг при цьому збільшиться в три рази.

Поступово додаємо просіяне борошно.

Акуратно замішуємо тісто лопаткою.

Форму для випікання змащуємо рослинним маслом, а дно встеляють папером для випічки. Вливаємо в форму тісто.

Випікаємо 40 хвилин, температура 180 градусів.

Розімніть виделкою і збийте міксером банан, додайте сир, сметану і цукор. Збивайте до однорідності.

Остиглий бісквіт розрізати на дві частини.

Змастіть корж кремом, зверху покладіть другий корж, також промазаний кремом. Бока теж змастіть. Присипте крихтою з обрізків бісквіта. Через пару годин торт просочиться кремом, залишається лише прикрасити бісквіт. Для цих цілей я використовував мастику, харчовий барвник і воду. Фігурки персонажів були куплені в кондитерській.

Смачного!