Торт «Метелиця» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Напередодні новорічних свят хочу запропонувати рецепт гарного і смачного торта. Рецепт настільки простий, що з ним впорається будь-яка господиня.
Торт виходить дуже ніжним, м'яким, в міру солодким. Гарний і смачний він буде до речі до будь-якого святкового столу. Хочу відзначити деякі деталі приготування. Горіхи беріть будь-які, цукор кладіть до смаку і прикрашайте як вам подобається. Хай щастить! 
- Вершкове масло - 100 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Куряче яйце - 4 штуки
 - Борошно пшеничне - 150 грам
 - Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
 - Крем 25-30% жирності - 500 грам
 - Цукрова пудра - 70 грам
 - Ванільний цукор - 5 грам
 - Горіхи волоські - 50 грам
 - Мастика біла - 100 грам
 - Шоколад - 20 грам
 

Збийте міксером цукор з маслом. Відокремте жовтки від білків і додайте в миску.

Білки збийте в пишну, стійку піну і викладіть в тісто. Перемішайте з іншими інгредієнтами.

Приготоване тісто викладіть у форму, змащену маслом або застеліть Пекарській папір на дно форми.

Поки корж для торта остигає, приготуйте крем. Жирну сметану змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром. Я не люблю дуже солодкі торти, мені вистачило 3-4 столових ложки цукрової пудри. Ви орієнтуйтеся на свій смак.

Підійшла черга прикрасити торт. Тут догм немає і кожен це робить по смаку і наявності продуктів. Пропоную свій варіант прикраси торта. З трьох білків яєць, склянки цукру і харчового барвника приготувала безе.

Безе виклала на верх торта, а сніжинки з боків.

Дайте торту просочитися 3-4 години і можна подавати до чаю.