Торт «сирник»
(покроковий рецепт з фото)
Прочитавши, як приготувати торт "сирник", я одразу взялася за справу. Повинна зізнатися, що це найсмачніший і одночасно простий десерт, який ідеально підходить до сімейного чаювання.
Такий торт можете прикрасити різноманітними ягодами і фруктами, горіхами, родзинками, сухофруктами, м'ятою, шоколадною глазур'ю… Увімкніть уяву і пустіть в вільний політ свою фантазію. Торт виходить вигідним з точки зору економії, так як продукти для нього є в холодильнику у кожного. Та й сам пиріг виходить більшим, його вистачить на велику компанію. Спробуйте приготувати його будинку для своїх рідних і близьких. Приємного вам апетиту!
- Сир - 450-500 грам
- Борошно пшеничне - 150-160 грам
- Крем - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка(1/2 частина - в тісто, 1/2 - в начинку)
- Яйця курячі - 3 штуки
- Ванілін - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка

Розм'якшене масло розітріть з цукром.

У ємність до маслу з цукром просійте борошно з розпушувачем. Вимісити тісто руками. Має вийти пісочне тісто.

Сир збийте занурювальним блендером, долбавьте сметану, яєчні жовтки і перемішайте до однорідності.

Міксером збийте білки з цукром до стійких піків, акуратно вмішати в сирну масу.

У форму насипте 2/3 тесту, розподіліть його рівномірно по дну.

Зверху викладіть начинку з сиру.

Залишилася крихтою присипте торт зверху. І ставте форму в розігрітий до 180 градусів духовку випікатися протягом 25-30 хвилин.