Товсті оладки
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям побалувати себе простий випічкою пропоную варіант, як приготувати товсті млинці. Тісто будемо замішувати на молоці та яйцях. Готується все хвилин за 20-30. Пробуйте!
Такими пишними оладки виходять за рахунок оцту, соди і розпушувача. Вони добре піднімаються і мають приємну ніздрювату текстуру.
Є такі оладки краще теплими. Якщо відразу все не з'їли, то потім їх можна розігріти в мікрохвильовці.
Приємного вам апетиту!
- Молоко - 360 мілілітрів
- Оцет - 30 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 60 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)

Молоко змішайте з оцтом і залиште на 10 хвилин. Окремо змішайте всі сухі інгредієнти.

До молока додайте яйця і збийте.

Потім додайте розтоплене масло.

Всипати поступово борошно, добре перемішуючи тісто. Розітріть все грудочки.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладайте ложкою оладки. Смажте, поки на поверхні не стануть утворюватися бульбашки. Потім переверніть і обсмажте ще трохи.

Все готово. Подавайте оладки гарячими.