Товсті оладки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Всім любителям побалувати себе простий випічкою пропоную варіант, як приготувати товсті млинці. Тісто будемо замішувати на молоці та яйцях. Готується все хвилин за 20-30. Пробуйте!
Такими пишними оладки виходять за рахунок оцту, соди і розпушувача. Вони добре піднімаються і мають приємну ніздрювату текстуру.
Є такі оладки краще теплими. Якщо відразу все не з'їли, то потім їх можна розігріти в мікрохвильовці.
Приємного вам апетиту! 
- Молоко - 360 мілілітрів
 - Оцет - 30 мілілітрів
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Борошно - 250 грам
 - Цукор - 60 грам
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Яйця - 3 штуки
 - Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
 - Ванілін - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 

Молоко змішайте з оцтом і залиште на 10 хвилин. Окремо змішайте всі сухі інгредієнти.

До молока додайте яйця і збийте.

Потім додайте розтоплене масло.

Всипати поступово борошно, добре перемішуючи тісто. Розітріть все грудочки.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладайте ложкою оладки. Смажте, поки на поверхні не стануть утворюватися бульбашки. Потім переверніть і обсмажте ще трохи.

Все готово. Подавайте оладки гарячими.