Трамедзіні з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Трамедзіні - це такий закритий бутерброд, який можна робити з різними начинками. Найкраще з тунцем. Італійська кухня.
П'яту частину від всього тунця змішуємо з майонезом. Змащуємо соусом обидві частини майбутнього трамедзіні. На одну половинку кладемо лист салату і помідори, на іншу, вдавлюючи, - каперсами. З'єднуємо половинки, загортаємо сендвіч в харчову плівку - і кладемо його в холодильник. Готово!
- Тунець консервований - 300 грам
- Помідори - 2 штуки
- Салат - 1 пучок
- Каперсами - 4-5 штук
- Майонез - 200 грам
- Хліб для сендвічів - 1 штука

Візьміть хліб для сендвічів (квадратними скибочками), корочку потрібно буде зрізати по всьому периметру. Для соусу п'яту частину вмісту банки з тунцем перемішуємо з майонезом.

Намазуємо соус на обидві частини нашого трамедзіні. Потім на одну частину кладемо лист салату і помідори, на другу - каперсами, трошки утискує їх в хліб, щоб нічого не випало, коли ми будемо з'єднувати обидві частини. З'єднуємо.

Загортаємо в харчову плівку і мінімум на 1 годину поміщаємо в холодильник. Дістаємо, ріжемо на трикутники і пробуємо.