Тунець, запечений в фользі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Запікання риби у фользі - давно відомий і дуже хороший спосіб. Ось і цей тунець був запечений саме таким чином. Риба запікалася з грейпфрутом і спеціями, що додало їй особливу пікантність!
Перед вами - простий рецепт приготування тунця, запеченого у фользі. Блюдо готується дуже просто. Для початку підготуйте тушку тунця "до роботи" . Натріть її спеціями і сіллю, зробіть кілька надрізів і вставте часточки грейпфрута. Запікайте в духовці приблизно 40 хвилин. Хай щастить! 
- Тунець - 1 штука
 - Грейпфрут - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Прованські трави - За смаком
 

Тушку тунця ретельно промиваємо, голову відрізаємо і видаляємо нутрощі.

Як випливає натираємо тунця сіллю і спеціями.

Зробіть в рибі глибокі надрізи ножем. Грейпфрут очистіть і поділіть на часточки. Полийте рибу грейпфрутовим соком, а часточки вставте в надрізи.

Ретельно замотуємо рибу в фольгу, запікаємо 40 хвилин в духовці, температура 200 градусів.

Витягуємо рибу з духовки і звільняємо від фольги.

Смачного!