Удон з креветками і овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Удон з креветками і овочами - паличка-виручалочка, коли треба приготувати швидкий і смачний вечерю чи обід. Всього кілька хвилин справи - і повноцінне друга страва на столі.
Удон - це дуже широко поширена в східно-азіатських країнах локшина, яку взяти на приціл повинен кожна людина, у якого мало часу на приготування їжі. Удон і страви з Удон готуються максимально швидко, але виходять - цілком повноцінними другими стравами. Рекомендую! 
- Креветки очищені - 15 штук
 - Перці болгарські - 3 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Цибуля зелена - - За смаком
 - Імбир (шматочок 1 см) - 1 штука
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Олія арахісова - 2-3 Ст. Ложок
 - Удон - 200 грам
 - Сіль, цукор - - За смаком
 

Складові.

Локшина удон виглядає наступним чином.

Підготуємо всі інгредієнти: наріжемо перці, цибуля, моркву соломкою, імбир натерти на тертці, часник - видавимо через відповідний девайс.

У розігрітий вок з маслом кладемо часник і імбир. Обсмажуємо, помішуючи, 30 секунд.

Додаємо креветки, перемішуємо і смажимо ще 1 хвилину.

Додаємо сіль і цукор, соєвий соус, перці і морква. Готуємо ще хвилину, після чого додаємо в вок удон. Перемішуємо, готуємо ще 1 хвилину - і знімаємо з вогню.

Подаємо негайно. Смачного!