Варення з малини без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Такий спосіб приготування варення дозволяє нам зберегти смак і всі корисні властивості малини. Зробити це ласощі дуже просто і легко, але ось зберігати його потрібно тільки в холодильнику або погребі.
Що, я розумію, що назва рецепта звучить досить дивно, адже в самому слові "варення" вже передбачається варіння, але, Проте, приготувати будь-які ласощі без будь-якої термічної обробки дійсно можна. Зробити варення з малини без варіння в домашніх умовах не складе для вас ніяких труднощів, а натомість ви отримаєте не тільки смачне частування, але і невичерпне джерело вітамінів, Котрий, безсумнівно, стане в нагоді вам в холодну зиязик пору. Є в цьому простому рецепті варення з малини без варіння тільки один хвилин: зберігати цю смакоту вам доведеться в холодному місці, так як при кімнатній температурі варення просто-напросто зіпсується. Так що знайдіть місце для пару баночок цих ласощів в своєму холодильнику, і приступимо до справи.
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм






