Ватрушки з сиром на безопарном тесті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У ватрушки в якості наповнювача найчастіше використовується сир. Але бувають і виключення, такі як фарш, пюре, варення… Незалежно від начинки завжди виходить дуже смачно!
Це одне з найвідоміших страв російської кухні. Ватрушки виходять соковиті, на пуховій тесті. У сир для ватрушок можна додати родзинки, горіхи або цукати. Дуже смачно подати з чаєм або молоком! 
- Молоко - 250 мілілітрів
 - Яйце - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
 - Цукор - 6 Ст. Ложок(3 в тісто, 3 в начинку)
 - Сіль - 1 чайних ложок
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Борошно - 450 грам
 - Дріжджі пресовані - 35 грам
 - Сир - 500 грам
 - Вода - 50 мілілітрів (тепла)
 - Жовток яєчний - 1 штук
 

Дріжджі розчиніть у теплій воді.

Додайте м'яке вершкове масло, сіль і цукор.

Додайте тепле молоко, яйця і борошно, замісіть тісто. Залиште його в теплому місці на 1-1, 5 годину, щоб воно підійшло.

Готове, підійшло тісто розділіть на невеликі шматочки.

Для начинки змішайте сир, цукор і яйця.

На деко викладіть коржі з тіста, сформувавши в центрі поглиблення. Викладіть трохи начинки. Бока змастіть жовтком і поставте в духовку, розігріту до 190 градусів на 20-30 хвилин.

Приємного чаювання!