Вершковий макаронний салат 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий рецепт, дуже легкий у виконанні салат. Приємний легкий літній вечерю. Найкраще зробити за день наперед, щоб все встигло добре просочитися заправкою.
Простий вершковий макаронний салат виглядає досить енергійно, акуратно і весело. Тим більше, він смачний як сам по собі, так і з якимось блюдом і гарніром. Наша сім'я дуже любить такий салат є на природі з шашликами. Неймовірно смачно, спробуйте обов'язково! 
- Селера - 1 штука
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Червона цибуля - 1 штука
 - Згущене молоко - 1/3 склянки
 - Яблучний оцет - 1/4 склянки
 - Паприка - 1/2 чайних ложки
 - Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
 - Петрушка - 1 пучок
 

1. Зваріть макарони в підсоленій воді і остудіть після варіння.

2. Наріжте болгарський перець і селера невеликими кубиками.

3. Аналогічним чином подрібніть моркву і цибулю, змішайте овочі в одній ємності.

4. В окремій ємності змішайте майонез, згущене молоко і оцет.

5. Приправте заправку кайєнським перцем і паприкою.

6. Залийте суміш з овочами і макаронами вершковим соусом, перемішайте.

7. Прикрасьте салат подрібненою петрушкою і подавайте до столу.