Відбивні з курки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування відбивних з курки порадує вас простотою виконання і доступністю основних інгредієнтів - крім курячого філе і масла для обсмажування вам практично нічого не знадобиться!
З усіх рецептів відбивних цей, мабуть, найпростіший - смажаться курячі відбивні на звичайній сковороді, без всяких начинок і підлив, складних паніровок і екзотичних спецій. Все елементарно, але на виході виходять чудові відбивні з курки - м'які всередині і покриті золотистою хрусткою скоринкою зовні. Сподіваюся, що дізнавшись рецепт приготування відбивних з курки, ви не раз приготуєте їх і порадуєте своїх близьких простим і смачним блюдом! 
- Куряче філе - 500 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Борошно - 3-4 Ст. Ложок
 - Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
 

Куряче філе нарізати на скибочки товщиною приблизно 1 сантиметр.

Злегка(! ), тому що куряче м'ясо дуже ніжне, відбити їх молотком.

Посолити і поперчити з двох сторін. Накрити кришкою або харчовою плівкою і залишити на півгодини-годину при кімнатній температурі.

Насипати в тарілку борошно.

Гарненько запанірувати в ній відбивні.

Поставити сковороду на сильний вогонь і розігріти масло.

Опустити відбивні в киплячу олію і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.

Подавати гарячими з будь-яким гарніром або салатом.