Відбивні з курки в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відбивні з курки в духовці - прекрасне, корисне блюдо, яке готується саме по собі. Заготівлю можна заздалегідь поставити в духовку і включити за півгодини до подачі на стіл. Відбивні - це смачно!
Відбивні з курки в духовці, рецепт яких наведено нижче, виходять чудово смачними, молода картопелька просочується соком курки. Я люблю вже до готових відбивних з курки в духовці подати багато зелені і листя салату. Куряче філе можна замаринувати заздалегідь з часником і майонезом або в соєвому соусі. Абсолютно інше на смак блюдо вийде, якщо ви замарінуете відбивні з курки з гострим червоним перцем. Можна, можливо, звичайно, відбивні просто викласти на деко і запікати без картоплі, але в цьому випадку смачний сік просто випарується. Тому я завжди намагаюся зробити якусь підкладку у вигляді картоплі або овочів. Пробуйте, успіхів! 
- Куряче філе - 600 грам
 - Сіль - 1 За смаком
 - Перець - 1 За смаком
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Картопля - 1 кілограм
 




