Яловичина із стручковим горошком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вчора в магазині мені на очі потрапив молодий стручковий горошок: гарний такий, апетитний ... І так він на мене заклично дивився, що я не змогла встояти і вирішила його приготувати з яловичиною.
Батьківщина цього страви - провінція Хунань. Його можна зустріти в меню будь-якого більш-менш пристойного ресторану в Китаї. Страва являє собою тонкі пластинки пісної яловичини, обсмажені з цукровим горошком. Звичайно, це трохи змінений рецепт з більш звичними для нас спеціями. Яловичина виходить соковитою і ніжною. Спробуйте приготувати яловичину із стручковим горошком за цим рецептом.
- Яловичина - 700 грам
 - Стручковий горошок - 250 грам
 - Соєвий соус - 1/2 склянки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
 - Імбир - 1 Ст. Ложка
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 - Біле вино - 3 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 

1. Поріжте яловичину на слайси.

2. Змішайте в одній мисці соєвий соус, біле вино, цукор, крохмаль, імбир, сіль і перець.

3. Занурте м'ясо в маринад.

4. Очистіть горошок від хвостиків.

5. Подрібніть зелену цибулю.

6. Обсмажте горошок в сковороді в рослинному маслі.

7. Обсмажте м'ясо з цибулею до готовності.

8. Змішайте м'ясо із стручковим горошком і протушкувати ще пару хвилин на сковороді.