Закусочні рулети з листкового тіста 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Перед вами рецепт страви, яке поєднує в собі дивовижну простоту в приготуванні і відмінний смак. Обов'язково спробуйте: вам і вашим близьким точно сподобається!
Обсмажте на сковороді фарш з цибулею, додайте яйце і картопляне пюре. Розкачайте тісто, змастіть його майонезом, і викладіть начинку. Сверре ruletom, посипте тертим сиром. Випікайте в духовці протягом 40 хвилин. Готові рулети трохи остудіть, поріжте і подайте до столу. Смачного! 
- Листкове дріжджове тісто - 500 грам
 - Фарш - 300 грам
 - Картопляне пюре - 50 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Сіль, спеції - За смаком
 

Готове тісто необхідно розморозити. Також можна приготувати листкове тісто самостійно.

Обсмажте фарш на сковороді з зеленою цибулею і спеціями, дайте йому охолонути. Відваріть картоплю, приготуйте пюре. Змішайте фарш, пюре і яйце.

Розкачайте тісто в два пласта, змастіть кожен майонезом, і рівним шаром викладіть начинку з фаршу.

Сверре тісто ruletom, покладіть на деко. Зверху посипте тертим сиром. Випікайте в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Готові рулети трохи остудіть, поріжте і подавайте на стіл.