Рецепт Запечена ананас фото

Запечена ананас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Ананас
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Десерти

Якщо ви не пробували запечений ананас, то саме час виправити таку помилку, адже цей фрукт після запікання стає м'яким, соковитим і ніжнішим на смак. Час приготування - 15-20 хвилин.

Соковите і ароматне ласощі із задоволенням скуштують дорослі і діти, особливо на десерт або в полудень. Запікається ананас недовго, а ось його смак на губах залишається ще тривалий час - неодмінно захочеться його повторити! До речі, запечений ананас можна використовувати як начинку для млинців, булочок, пироги.

  • Ананас - 0, 5 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
запечена ананас - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Ананас промийте у воді, розріжте навпіл, якщо він великий. Якщо плід невеликий, то запечіть його цілим, присипаючи спеціями при подачі на стіл.
запечена ананас - фото крок 2
Акуратно виріжте з половини фрукта жорстку серцевину, вона в рецепті не знадобиться.
запечена ананас - фото крок 3
Викладіть половину ананаса в форму для запікання, присипте зверху цукром і меленою корицею. За бажанням можна додати ванільний цукор.
запечена ананас - фото крок 4
Розігрійте духовку до 220 градусів і запечіть фрукт приблизно 15-20 хвилин практично до м'якості, але щоб він не втратив свою форму.
запечена ананас - фото крок 5
Наріжте десерт на шматочки і подайте до столу теплим.

Схожі рецепти